سومين کشتي اقيانوس پيماي ساخت ايران به آب انداخته شد
سومين کشتي اقيانوس پيماي ساخت داخل با همت و تلاش متخصصان ايراني و با سرمايه گذاري سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران ساخته و به آب انداخته شد. سومين کشتي اقيانوس پيماي ايراني موسوم به 105 pG با ظرفيت 2200 کانتينر بار با حضور رئيس هيئت عامل سازمان گسترش، استاندار هرمزگان و چند تن از نمايندگان مجلس در بندرعباس به آب انداخته شد. معاون وزير صنعت ، معدن و تجارت و رئيس هيئت عامل ايدرو، در مراسم به آب اندازي سومين کشتي اقيانوس پيماي ايراني گفت: در حال حاضر ايران تنها کشور سازنده کشتي در خاورميانه محسوب مي شود و با تکيه بر دانش متخصصان ايراني مي توان دستاوردهاي زيادي در حوزه صنايع دريايي حاصل کرد.
مجيد هدايت همچنين به بهره برداري از بزرگترين حوضچه خشک کشور تا پايان امسال اشاره کرد و افزود: با بهره برداري از دو حوضچه خشک کشور مي توانيم کشتي هاي داخلي و خارجي را که از خليج فارس تردد مي کنند تعمير و نگهداري کنيم. هدايت با بيان اين که بايد به امکاناتي که در صنايع دريايي و کشتيسازي کشور به وجود آمده، توجه بيشتري صورت گيرد، گفت: مهمترين حمايت سفارش ساخت شناورها به بخش دريايي و کشتيسازي داخلي است.
در سال گذشته بزرگترين سفارش دريايي به مبلغ600 ميليون دلار در حوزه پلتفرم سازههاي دريايي را به ايزوايکو واگذار کرديم و اين شرکت تا به امروز آزمون ساخت خود را با موفقيت پشتسر گذاشته است. سومين کشتي اقيانوسپيماي ساخت ايران 187 متر طول و 30 متر عرض دارد و ارتفاع آن تا عرشه اصلي 16.5 متر است. اين کشتي ظرفيت حمل دوهزار و 200 کانتينر را با سرعت 21 گره دريايي دارد. سومين شناور کانتينربر ساخت ايران 9 هزار و 502 تن وزن دارد و قدرت موتور اصلي آن 17 هزار کيلووات است.
نظرات شما عزیزان: